songs playing as static

General Mixxx discussion.... discuss

Moderator: garth

songs playing as static

Postby ColeLong » Sun Jan 29, 2012 8:31 pm

Everytime I load a song to a deck it doesnt show any wave lengths but just a thick bar and when I click play its just static. Ive tried reloading my library but nothing seems to work. I know the mp3 files arnt corrupted because they still work on other programs. Anyone know how to help me?
ColeLong
 
Posts: 1
Joined: Sun Jan 29, 2012 8:24 pm

Re: songs playing as static

Postby Pegasus » Mon Jan 30, 2012 12:32 pm

Search the bug tracker and this forum. Someone else reported this too.
"D.J. Pegasus"
Mixxx Developer - Controller Specialist
Mixxx Windows package maintainer
User avatar
Pegasus
Mixxx Developer
 
Posts: 1678
Joined: Thu Jan 29, 2009 7:48 pm
Location: Lompoc, CA, USA

Re: songs playing as static

Postby TajanHall » Tue Jun 26, 2012 4:52 pm

I'm having the SAME. EXACT. PROBLEM. And can not figure out what's wrong. If you have figured out how to fix this, could you please reply & let me know? Cause this is getting on my nerves. Hahahah.
TajanHall
 
Posts: 4
Joined: Tue Jun 26, 2012 4:39 pm

Re: songs playing as static

Postby rryan » Tue Jun 26, 2012 5:45 pm

What OS are you on and what version of Mixxx are you using?
The Mixxx Manual, Wiki and FAQ are the best place to start for documentation and support.
Please report any bugs you find to our Bug Tracker.
rryan
Mixxx Developer
 
Posts: 1274
Joined: Thu Mar 26, 2009 12:14 am
Location: Cambridge, MA


Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], Yahoo [Bot] and 6 guests