Page 1 of 1

Order bpm

PostPosted: Mon Feb 11, 2019 7:21 pm
by Bia
anyone know please how can I order the bpm in autodj mode? actually I can do that only in a playlist. more I would know if there is the possibility to select all the tracks without using ctrl+a. thank you for the help!

Re: Order bpm

PostPosted: Mon Feb 11, 2019 8:08 pm
by JosepMa
You cannot change the order in the AutoDJ queue, because it is a queue.
It is an ordered list where the top one is the one picked by the software to be played.

Re: Order bpm

PostPosted: Mon Feb 11, 2019 9:43 pm
by Bia
what a pity! that would be an usefull function! do you know even how I can select all the tracks without using ctrl+A please?

Re: Order bpm

PostPosted: Mon Feb 11, 2019 10:55 pm
by Be.
What's wrong with using Ctrl + A?

Re: Order bpm

PostPosted: Tue Feb 12, 2019 11:55 am
by Bia
nothing but I'd like to have a function that give the possibility to select all the tracks trough a flag on the screen without using the keyboard. I am just asking if there is this possibility